Komende zaterdag vieren we Koningsdag! Zaterdag 26 april a.s. vieren we Koningsdag. In ons Groenendaalkwartier komen kraampjes, kleedjes en veel gezelligheid. Kom je ook langs?
Matthäus Passion arrangement 🎶• Aan de bezoekers van de Matthäus Passion op Goede Vrijdag bieden wij een luncharrangement. Het is letterlijk 2 minuten lopen vanaf de Sint Janskerk, zo heeft u met gemak een uur de tijd om rustig bij ons te lunchen.
• Optie 1 voor € 19,50 p.p. Een kleine soep, quiche en een drankje. Bij binnenkomst kiest u een drankje van onze menukaart, maakt niet uit wat u bestelt. Jullie beginnen de lunch met een soepje, hierna kunt u kiezen uit twee smaken quiche. • Optie 2 voor € 22,50 p.p. Een drankje, quiche en een koffie/thee met gebakje na. Bij binnenkomst kiest u een drankje van onze menukaart, maakt niet uit wat u bestelt. Vervolgens kiest u uit twee smaken quiche. De lunch sluiten jullie af met koffie/thee en een gebakje. ![]() Wij zijn net als jullie gek op Wilder Land en nu heel blij met de nieuwe producten in ons lunchcafé. De komende tijd laten we jullie alles zien. 🤍 We beginnen met een nieuwe in de kast: cadeaudoosje 'Boswandeling'. Het is jullie favoriete smaak 😉. 20 zakjes in een mooie verpakking. Echt leuk om cadeau te geven toch? Zeker als je verbetering van de biodiversiteit ook steunt! POPRONDE GOUDA 🎶 • Groots en extra feestelijk dit jaar. De 10e editie in Gouda, dat is bijzonder. Daar doen wij graag weer aan mee! Noteer je het ook alvast in je agenda?
![]() Ja hoor, we hebben ze weer! Onze vaste ijsthee van Wilder Land ligt weer in de koeling, maar deze blikjes Kouwe Klets ijsthee zijn niet alleen. Iemand een gouden Kouwe Klets? Want, zoals Wilder Land het zelf zegt: meer Kouwe Klets drinken = meer Wilder Land boeren = meer inheemse en lokale plantensoorten = meer diversiteit = minder mono = meer bijensoorten = meer vlindersoorten = meer vogelsoorten = meer zaden die verspreid worden = nog meer plantensoorten = weer meer natuur = meer, meer, meer en beter! En misschien nog leuk om toe te voegen van die bomen, bessen en (on)kruiden kun je de lekkerste botanische brouwsels maken. Zoals deze Kouwe Klets Sparkling & Woody. Frisse drankjes die de Nederlandse natuur herstellen. Zien we je gauw? Proost! ![]() Ken je ons concept 'no waste soep' al? Inmiddels al een tijdje op de menukaart, brengen we het nu eens extra onder de aandacht bij je. Soep is de perfecte manier om 'no waste' te koken. Ik, Birgit, deel hieronder mijn methode om restjes te gebruiken en om daarmee heerlijke soep te maken zonder verspilling. Basisrecept voor 'no waste soep'
![]() Lijkt het je ook leuk om te leren hoe je de lekkerste groenten fermenteert? Op een eenvoudige manier? Freek van der Vlist vertelt je deze avond wat fermenteren inhoudt, je maakt een grote pot kimchi die je mee naar huis neemt én je hebt een leuke avond. Freek is een begrip als het aankomt op fermenteren. Hij is een van de weinige chef-koks in Nederland die zijn ingrediënten zelf plukt en deze verwerkt tot mooie en smaakvolle gerechten. Ontzettend leuk dat hij een tweede workshop fermenteren in samenwerking met ons organiseert. Lees meer... |
Archief
April 2025
|