Het is een absurde tijd, voor een ieder van ons. Een uitdagende tijd ook, ook voor de horeca. En daarom vragen wij in deze tijd jullie steun; ruil nu € 20 voor € 25 bij ons maar besteed je tegoed nog niet meteen.
Jij hebt straks € 5,- extra te besteden en zo ontvangen wij financiële middelen die we tijdens deze periode van nul omzet kunnen aanwenden om onze doorlopende vaste lasten te betalen. Zodra de horecasluiting is opgeheven en we ons niet meer aan de maatregelen hoeven houden, staan we klaar om jullie hiervoor te belonen en kun je je tegoed besteden. Aan een heerlijke kop koffie met iets lekkers, een gezonde lunch of iets anders naar wens. Dus, help ons met deze ruilactie en geef dit jezelf kado, je vriend(in), vader/moeder, broer/zus, etc. Hoe het werkt? 👉🏻👉🏻👉🏻
Tot slot voor nu; zorg goed voor jezelf en elkaar. Be safe! 💛 Omdat Lunchcafé curcuma staat voor vitaliteit is de knoop doorgehakt om tot en met 19 mei 2020 helemaal te sluiten en dus ook geen afhaalmaaltijden meer te verzorgen.
We hebben ons best gedaan, maar het is onder de huidige omstandigheden eenvoudigweg te lastig om hiervoor open te zijn. Ook wij blijven vanaf nu thuis, want gezond blijven en afstand houden is nu het belangrijkste. Zakelijk gezien is dit een moeilijke tijd, maar laten we dit in perspectief plaatsen; het gaat nu om jullie en onze gezondheid. * ONLINE * We missen jullie nu al en kijken er al naar uit om onze deur weer te mogen openen. In de tussentijd zullen we de dingen doen waar we eerder niet aan toe kwamen. Blijf ons volgen via sociale media en onze website. We zullen leuke tips en de inhoud van onze wekelijks wisselende DIY-Snackbox met jullie delen om deze tijd samen door te komen. * SUPPORT * Het is hartverwarmend om te zien hoe de mensen elkaar in deze tijd helpen. We kunnen ons voorstellen dat je ook Lunchcafé curcuma wilt steunen. Dat kan nu door een waardebon te kopen en te besteden als we straks weer open zijn. Wij belonen jouw steun door een waardebon van 25 euro te geven voor iedere 20 euro waarmee je ons steunt. Stuur een mailtje aan [email protected] en geef aan met hoeveel bonnen je ons wilt steunen. 💛 Besluit van de Rijksoverheid op zondag 15 maart 2020. Vanwege de maatregelen van de Rijksoverheid zijn wij helaas voor ontvangst van onze gasten in het restaurant gesloten t/m 6 april. Hoe vervelend dit ook is, wij staan achter dit besluit, want uw en onze veiligheid en gezondheid gaan boven alles. Besluit van de Rijksoverheid op dinsdag 31 maart 2020. De horeca-sluiting is verlengt t/m 28 april. Wij zullen voor ontvangst van onze gasten tot die tijd gesloten blijven. Houd onze website en sociale media in de gaten voor leuke acties. Wij zien u graag na de horeca-sluiting weer in ons lunchcafé.
Sommige gerechten op onze kaart zijn zo populair dat we ze regelmatig terug laten komen. Zo ook onze inmiddels beroemde gegrilde paprika-tomatensoep. Het geheim van deze smaakvolle soep zit 'm in, behalve het gebruik van biologische producten, het roosteren van de paprika's. Ze gaan in hun geheel op de bakplaat en de zaadlijsten verwijderen we pas na afloop. Uitje aanbakken, tomaten erbij en het is al bijna klaar. In de herfst- en wintermaanden kiezen we voor kant-en-klare gepelde tomaten; makkelijk, lekkerder en beter voor het milieu. O ja; de kokosmelk geeft de soep romigheid en maakt 'm helemaal vegan. Hieronder het recept voor jouw eigen Curcuma-soep!
Gegrilde paprika-tomatensoep - voor 4 personen Ingrediënten 6 paprika's 2 blikken gepelde tomaten 1 grote ui, of twee kleine 1 blik kokosmelk Oregano en/of rozemarijn naar smaak Peper en (zee)zout 500 mililiter water Zo maak je het Verwarm de oven voor op 200 graden. Gril de paprika's in hun geheel op een bakplaat voor ongeveer 20-30 minuten. Een beetje zwartgeblakerd is niet erg, het schilletje haal je makkelijk los. Snijd ondertussen een ui fijn en bak glazig in een koekenpan met een eetlepel kokosolie. Voeg de tomaten, kruiden en kokosmelk toe en roer door. Haal de paprika's uit de oven, laat iets afkoelen. Verwijder de zaadlijsten en voeg ze in grove stukken toe aan de soep. Verwarm nog even. Pureer met een staafmixer of blender tot een gladde massa. Voeg zoveel water toe tot het de gewenste dikte heeft. Breng als laatste op smaak met zout en/of peper. Lekker met verse basilicum. Eet smakelijk! |
Archief
September 2024
|