INSCHRIJVING IS GESLOTEN. Lijkt het je ook leuk om te leren hoe je de lekkerste groenten fermenteert? Op een eenvoudige manier? Freek van der Vlist vertelt je deze avond wat fermenteren inhoudt, je maakt een grote pot kimchi die je mee naar huis neemt én je hebt een leuke avond. Freek is een begrip als het aankomt op fermenteren. Hij is een van de weinige chef-koks in Nederland die zijn ingrediënten zelf plukt en deze verwerkt tot mooie en smaakvolle gerechten. Ontzettend leuk dat hij zijn eerste workshop fermenteren in samenwerking met ons organiseert. Programma:
Ontvangst met een drankje.
Introductie en korte kennismaking.
Freek vertelt over de basis van fermenteren. Hij geeft antwoord op vragen als; Wat is fermenteren? Wat kan je er allemaal mee? Wat zijn de voordelen van fermentatie?
Je gaat zelf aan de slag met een recept voor kimchi en na de workshop neem je jouw kimchi mee naar huis.
Aanmelden Het is niet meer mogelijk om je aan te melden. Laat hier je gegevens achter zodat we je kunnen benaderen voor een eventuele toekomstige workshop fermenteren. Inbegrepen
Twee drankjes.
Receptenkaart.
Ingrediënten voor de kimchi.
3 liter weckpot.
Zelf meenemen
Snijplank.
Schone theedoek.
Mandoline of keukenmes.
Keukenweegschaal.
Schort, indien gewenst.
Alle andere benodigdheden en ingrediënten zijn aanwezig op de locatie.
In 't kort Workshop fermenteren: kimchi Vrijdag 5 april 2024 Van 19:00 - 21:00 uur Locatie: Lunchcafé curcuma, Korte Groenendaal 21, Gouda Kosten: € 45,00 p.p., incl. twee drankjes, receptenkaart, ingrediënten en een 3 liter fermentatiepot zodat je de kimchi mee kunt nemen. Betaling volgt met een link na inschrijving. Aanmelden Het is niet meer mogelijk om je aan te melden. Laat hier je gegevens achter zodat we je kunnen benaderen voor een eventuele toekomstige workshop fermenteren.